Freetrailer udvider med City Self-Storage aktivitetsniveauet i Norge. Samarbejdet blev indledt tilbage i 2019, og har siden udviklet sig til et succesfuldt partnerskab omkring udlån af trailere til City Self-Storages kunder.

Mere end 20.000 udlån er det blevet til, og efterspørgslen har været støt stigende. Nu har parterne indgået en ny treårig aftale, og udvider samtidig til 19 lokationer og øger antallet af trailere med 14 til i alt 41 trailere. Freetrailers CEO, Philip Filipsen udtaler:

Vi er altid glade og stolte, når en af vores mangeårige samarbejdspartnere beslutter at forlænge samarbejdet med os og endda også ønsker at udvide det. Vi har haft et fantastisk samarbejde med City Self-Storage gennem de sidste tre år, og vi glæder os til det fortsatte partnerskab. City Self-Storage var en af vores første partnere på det norske marked til at se potentialet i Freetrailers deleøkonomiske selvbetjeningskoncept. Konceptet som både skåner miljøet, yder en fantastisk service til kunderne og giver en stærk branding i gadebilledet.