GreenMobility har i dag meddelt, at Kasper Gjedsted bliver ny Group CEO, hvor han starter den 6. marts 2023.

Kasper Gjedsted er en erfaren direktør, der tidligere har bevist, at han kan skabe profitable selskaber på tværs af en række industrier. Han har bl.a. været CEO i Avis Budget Group i Danmark og Sverige, haft flere ledelsesmæssige roller i Sixt Danmark, projektleder i Mærsk samt stor erfaring med software. Han har været bosat og arbejdet i Tyskland, De Forenede Arabiske Emirater (UAE), Sverige, Danmark og Schweiz.

GreenMobility er på nuværende tidspunkt i gang med en transformation med fokus på profitabel vækst, hvilket man har ambitioner om at opnå i 2024. Anders Wall stopper dermed som Interim CEO, men fortsætter som CFO, mens Kim Hein fortsætter som COO i selskabet. Resten af ledelsesteamet er dermed det samme som tidligere.

Ifm. ansættelsen udtaler Kasper Gjedsted:

I am excited to join GreenMobility. The company is at the forefront of the shift towards sustainable green transportation. I look forward to building on the company’s strong foundation and great management team leading it to the next phase of growth and profitability.