Konsolidator har i dag leveret regnskab for første kvartal af 2022, hvor selskabet løftede deres ARR med 55% til 14,3 mio. kroner.

Dermed er udviklingen i overensstemmelse med Konsolidators udmeldte forventninger om at nå en vækst på 40-60%. I kvartalet har selskabet tilføjet 15 nye kunder, og har dermed i alt 227 kunder pr 31. marts fordelt over 19 forskellige lande. Derudover fortsætter Konsolidator med at se en interesse for Konsolidator Audit. En ny kunde har signet sig op på Audit løsningen gennem kvartalet.

Konsolidator fastholder deres forventninger til året, og forventer derfor at nå en ARR på 19-22 mio. kroner ved udgangen af året. Forholdet mellem CAC/ARR er beregnet til 60, hvilket beskriver antallet af måneder det vil tage, før en kunde er tjent hjem. I strategiperioden frem mod 2024, stræber Konsolidator efter at effektivere deres CAC/ARR væsentligt, så de kan tjene en kunde hjem over en periode på 20 måneder.

Konsolidators CEO, Claus Finderup Grove udtaler ifm. regnskabet:

Det har været et intenst første kvartal, og vi er tilfredse med resultatet. Vores strategi ‘Unfolding the potential’ fik en god start med vores nye integrationscenter, der giver brugerne en nemmere, hurtigere og mere sikker måde at overføre data til Konsolidator®. For at understøtte vores fortsatte vækstrejse forventer vi at sikre yderligere midler i løbet af 2. kvartal 2022.