fbpx

Konsolidator

Introduktion til Konsolidator

Om Konsolidator

Konsolidator er en dansk SaaS-virksomhed, der leverer et system til regnskabskonsolidering og rapportering i koncerner. Regnskabskonsolidering er en kompleks og tidskrævende proces, som Konsolidator hjælper med at automatisere.

Konsolidators software er cloudbaseret, og kan derfor tilgås gennem en webbrowser såsom Chrome. Dermed er systemet nemt og hurtigt at implementere, hvilket er med til at adskille selskabets løsning fra konkurrenter. Blandt Konsolidators kunder er virksomheder som Boozt.com, Zealand Pharma, NTG, D/S Norden og Flughafen Zürich. I alt har Konsolidator over 250 kunder og er aktive i 21 lande.

Med en skalerbar forretningsmodel baseret på årlige tilbagevendende abonnementsbetalinger forventer Konsolidator en fortsat høj vækst via yderligere internationalisering og en udvidelse af produktpaletten.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld nyhedsbrev her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Konsolidators seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden december 2021.

1 2 8

CEO: Claus Finderup Grove

Claus Finderup Grove startede sin karriere i AP Møller Mærsk, hvor han startede i regnskabsafdelingen, hvor han implementerede et konsolideringssystem. Efter en periode på hovedkontoret, blev Claus udstationeret af AP Møller Maersk gruppen som CFO og Finance Manager i Malaysia og Italien. Her opbyggede Claus en stor viden inden for konsolideringssystemer.

IR-kontakt: investor@konsolidator.com

Konsolidator-Claus-Grove