Konsolidator har i dag præsenteret halvårsrapport for første halvår 2023, hvor de har realiseret en omsætning på 9,4 mio. kroner mod 7,8 mio. kroner i samme periode sidste år.

Tidligere på ugen gav Konsolidator et indblik i ARR-udviklingen i andet kvartal, hvilket bekræftes af dagens regnskab, hvor de har løftet sin ARR til 18,7 mio. kroner mod 15,6 mio. kroner på samme tidspunkt sidste år. Dertil fastholdes de nedjusterede forventninger om at nå en ARR på 20-21 mio. kroner ved udgangen af 2023 med en omsætning for helåret på 19-20 mio. kroner med et negativt EBIT-resultat på 9-11 mio. kroner.

Konsolidator har hentet 8 nye kunder gennem andet kvartal mod 22 i samme kvartal sidste år. Det understreger det udfordrende kvartal for Konsolidator, hvor salgsafdelingen ikke har haft optimal bemanding, hvilket der nu er lavet om på. Salgsafdelingen er tilbage på normalt niveau i andet halvår 2023. Det har ligeledes påvirket selskabets SaaS metrics, ligesom medarbejderomkostningerne er faldet 30% gennem første halvår sammenlignet med samme periode sidste år.

Et af højdepunkterne i første halvår var den succesfulde kapitaltilførsel, der har sikret en positiv egenkapital, og gør det muligt for Konsolidator at investere i salg og produktudvikling.

Med kapitaltilførslen er Konsolidator nu klar til at fortsætte vækstrejsen, hvor de i 2024 forventer at løfte sin ARR til 24-28 mio. kroner, nå en omsætning på 23-27 mio. kroner og et EBIT i niveauet -5 til 0 mio. kroner. Dertil forventer Konsolidator at være i stand til at forbedre sine SaaS metrics, hvor de bl.a. forventer en churn i niveauet 6-8% mod et forventet niveau på 8-10% i 2023. Churn beskriver, hvor god virksomheden er til at fastholde sine kunder, hvorfor det er et vigtigt nøgletal, hvor virksomheden stræber efter en så lav churn som muligt.