Konsolidator annoncerede tilbage i januar en ny langsigtet strategi for selskabet med større fokus på rentabilitet og dermed også et større fokus på omkostningsbasen.

I dag meddeler Konsolidator, at de på baggrund af reducerede medarbejderomkostninger og andre omkostningsreducerende tiltag nu forventer et bedre EBIT-resultat end først forventet. De reducerede omkostninger betyder, at Konsolidator vil gå fra 38 medarbejdere til 31 medarbejdere, og dermed vil afskedige syv medarbejdere.

På trods af de reducerede medarbejderomkostninger forventer Konsolidator fortsat at kunne vedligeholde den vækst, som de præsenterede ifm. den nye strategi. Her præsenterede Konsolidator et mål om at nå en årlig vækst i ARR og omsætningen på 40-60%, så selskabet i 2024 vil nå en ARR på 37-55 mio. kroner. Med de nye EBIT-forventninger, forventer Konsolidator i 2024 at nå break-even med et EBIT-resultat på 0-10 mio. kroner. Tidligere forventede Konsolidator, at EBIT ville lande på -5 til 5 mio. kroner i 2024.

Konsolidators CFO, Jack Skov udtaler:

We have recognized the need for a tighter cost focus to improve our Cash Flow from Operations. The full effect of the cost reduction of DKK 5 – 7 million will be visible in 2023 and is a reduction of approximately 15%. The reduction will make it possible to reach break-even a year earlier than originally anticipated.