Movinn, som udlejer indflytningsklare lejligheder på gode lokationer i Aarhus, Odense og København, er på vej på First North Danmark.

Lejlighederne udlejes primært til større erhvervskunder, som midlertidigt skal huse stationerede medarbejdere. Movinn ejer ikke selv lejlighederne, men lejer dem fra større udlejere, sikrer indretning, løbende rengøring og en række andre services. Blandt selskabets faste kunder er bl.a. Novo Nordisk, Pandora, Vestas, Mærsk, Accenture og Tryg.

Lige nu driver Movinn mere end 279 lejligheder, men børsnoteringen skal sætte skub i væksten. Derfor benyttes 70% af kapitalen fra børsnoteringen til at ekspandere forretningen til nye markeder. Movinn ønsker i alt at hente 25-33 mio. kroner, hvoraf selskabet allerede har sikret 22,65 mio. kroner gennem fortegninger.

Movinn opererer først og fremmest med en B2B-model, som sikrer kunderne en utrolig fleksibel løsning, hvilket afspejles i lejeperioden som typisk er 3-18 måneder. Frem mod 2025 sigter selskabet efter en årlig vækst på 20% i antallet af lejligheder – ligesom Movinn årligt vil etablere sig i 1-2 nye byer.

I 2020 omsatte Movinn for 36 mio. kroner, men i første halvår af 2021 er der allerede omsat for 25,9 mio. kroner, hvilket svarer til en omsætningsvækst på 59,2%. Det centrale for selskabets koncept er det høje serviceniveau samt en høj grad af digitalisering.

Tegningsperioden hos Movinn løber til og med d. 27. oktober, hvorefter den første forventede handelsdag er d. 4. november. Prisen per aktie er 10,80 kroner, og minimumstegningen er 400 stk. svarende til 4.320 kroner.

Du kan finde flere informationer om noteringen af Movinn her.