Blandt de danske minibørs-selskaber, er Wirtek det selskab, som i 2020 og 2021 har opjusteret sine forventninger flest gange.

Alt i alt har Wirtek opjusteret sine forventninger fem gange i perioden, hvor den første kom i august 2020 og den seneste blev annonceret i august 2021.

Da Wirtek opjusterede sine forventninger i august 2020, var det i en periode, hvor mange andre selskaber var hårdt ramt at COVID-19. Wirtek påviste dog, at de er godt rustet til at håndtere usikre perioder, og opjusterede allerede ca. en måned efter sine forventninger igen. Den tredje opjustering i 2020 kom i december.

I 2021 kom den første opjustering i april, efter Wirtek opkøbte Rumænske CoreBuild. Gennem opkøbet af CoreBuild fik Wirtek tilknyttet væsentligt flere medarbejdere, øgede adgangen til internationale kunder og fik endnu et udviklings- og testcenter i Rumænien.

Integrationen af CoreBuild skulle senere vise sig at gå rigtig godt. CoreBuild var nemlig med til, at Wirtek i august 2021 kunne opjustere sine forventninger igen, så de nu forventer at nå en omsætning på 44,5-45,5 mio. kroner i 2021 svarende til en omsætningsvækst på over 60%.

Wirtek er sammen med Penneo, EgnsINVEST og Jobindex blandt de selskaber på First North DK, som har opjusteret sine forventninger to eller flere gange i 2021