OmniCar er et innovativt dansk firma, som er børsnoteret på den svenske Spotlight børs.

OmniCar tilbyder som de første i Danmark servicering af biler hjemme hos private. OmniCar er dermed i gang med at disruptere serviceringsmarkedet, hvor der indtil videre ikke eksisterer lignende serviceringsløsninger i Danmark. Der forventes en hastig vækst i forretningsområdet, hvor man hver måned i 2022 forventer at udvide antallet af rullende værksteder.

I 2021 servicerede OmniCar over 4.500 biler med stor kundetilfredshed. Det afspejles både af en god rating på Trustpilot og tilbagevendende kunder. OmniCar kan let genkendes på deres sorte/blå servicebiler, hvor der kan findes citater fra racerkører og aktive bestyrelsesmedlem hos OmniCar, Kevin Magnussen.

I 2022 introducerede OmniCar deres salgsplatform, omnicarsale.dk, som et ekstra forretningsben. Her kan man købe og sælge elbiler online. OmniCar har indgået aftaler med finansieringspartnere, forsikringsselskaber og udbydere af ladestandere, som har resulteret i, at platformen har været oppe at køre fra dag 1. OmniCar forventer i 2024 at være til stede på 4 markeder.

OmniCar kunne ved seneste regnskab præsentere en omsætningsvækst på 65,8%, hvor de løftede omsætningen fra 10.78 mio. SEK til 17,87 mio. SEK. OmniCar forventer at kunne vedligeholde en tocifret vækst fra kvartal til kvartal gennem 2022.

OmniCar har tidligere haft deres primære indtægt fra forretningsgrenen OmniCarService, hvor de fremadrettet forventer at opleve en større del af omsætningen stamme fra den nyligt lancerede platform, OmniCarSale. På fredag præsenterer OmniCar tal for første kvartal af 2022.