Administrerende direktør hos OrderYOYO har løbende gennem 2023 købt aktier i OrderYOYO, hvor det seneste køb blev annonceret i går.

I alt har CEO, Jesper Johansen købt aktier af syv omgange i løbet af året. Opkøbene har dog været relativt små, hvor han gennem de syv handler har købt aktier for knap 186.000 kroner. Fire af handlerne var i januar måned, mens to yderligere blev annonceret i marts og den seneste blev annonceret i går den 8. maj 2023.

Jesper Johansen er en relativ stor aktionær i OrderYOYO, og ejer mere end 5% af aktierne. Inden han blev CEO i december 2021, har han været investor og bestyrelsesformand siden 2016. OrderYOYO har fået en godkendt start på året, hvor de i april har været ude at opjustere sine forventninger og annonceret opkøbet af Kingfood, som er blandt de ledende virksomheder i Irland og UK inden for det asiatiske køkkensegment.

Årets første tre måneder har desuden alle været EBITDA-positive, hvor selskabet i første kvartal realiserede et positivt EBITDA på 2,7 mio. kroner jævnfør opdateringen fra april. Ifm. selskabets opjustering kunne OrderYOYO også opjustere sine forventninger til selskabets EBITDA-margin, som nu forventes at ende i intervallet 6-8% fra tidligere 4-7%. I slutningen af 2023 forventer OrderYOYO at løfte sin ARR til 245-255 mio. kroner. Ved udgangen af første kvartal havde OrderYOYO en ARR på 226 mio. kroner.