fbpx

OrderYOYO

Introduktion til OrderYOYO

Om OrderYOYO

OrderYOYO er en europisk ledende SaaS-virksomhed indenfor online ordre-, betalings-, og marketingsoftware, som udbydes til take-away restauranter, og i dag benyttes af omkring 10.000 restauranter.

Softwareløsningen giver den enkelte selvstændige take-away restaurant mulighed for at bevare det fulde ejerskab af deres online brand, digitale ordre flow og dermed den direkte kontakt mellem restauranten og restaurantens egne kunder.

For OrderYOYO er det et grundprincip, at restauranten skal være i fokus – ikke OrderYOYO. Derfor har mange sandsynligvis allerede benyttet OrderYOYO’s softwareløsning uden at vide det, når de bestiller take-away fra deres lokale take-away restaurant.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over OrderYOYOs seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden august 2021.

 

1 2 5

CEO: Jesper Johansen

Jesper Johansen har i de sidste 20 år arbejdet med voksende teknologivirksomheder primært i SaaS-sektoren. Han har bl.a. været aktiv investor og bestyrelsesformand i virksomheder som Secunia, Plenti, Mofibo og Libratone.

Jesper Johansen har ageret som CEO for OrderYOYO siden december 2021.

IR-kontakt: jesper.johansen@orderyoyo.com