fbpx

OrderYOYO

Introduktion til OrderYOYO

Om OrderYOYO

OrderYOYO har udviklet en online ordre-, betalings-, og marketing softwareløsning til take-away restauranter, som benyttes af mere end 5.000 take-away restauranter.

Softwareløsningen giver den enkelte selvstændige take-away restaurant mulighed for at bevare det fulde ejerskab af deres online brand, digitale ordre flow og dermed den direkte kontakt mellem restauranten og restaurantens egne kunder.

For OrderYOYO er det et grundprincip, at restauranten skal være i fokus – ikke OrderYOYO. Derfor har mange sandsynligvis allerede benyttet OrderYOYO’s softwareløsning uden at vide det, når de bestiller take-away fra deres lokale take-away restaurant.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over OrderYOYOs seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden august 2021.

 

1 2 4

CEO: Jesper Johansen

Efter Søren Gammelgaard stoppede som CEO grundet arbejdsrelateret sygdom, har Jesper Johansen ageret som midlertidig CEO frem til 22. marts 2022, hvor han officielt er CEO.

Jesper Johansen har i de sidste 20 år arbejdet med voksende teknologivirksomheder primært i SaaS-sektoren. Han har bl.a. været aktiv investor og bestyrelsesformand i virksomheder som Secunia, Plenti, Mofibo og Libratone.

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.