Penneo meddelte i går, at de vil udstede yderligere 4.479.294 nye aktier i selskabet til en pris på 13,75 kr. per aktie. Aktierne udbydes til institutionelle investorer, der har udvist stor interesse i selskabet.

Grundet den store interesse vælger Penneos bestyrelse at udbyde nye aktier svarende til omkring 15% af markedsværdien fremfor en tidligere forventet udvidelse af aktiekapitalen på 5-10%.

Kapitalen skal bruges til at accelerere Penneos opdaterede go-to-market strategi, der bygger på tre elementer. Penneo ønsker at bruge ekstra kræfter på at rulle KYC/AML løsninger ud til eksisterende kunder. Derudover vil Penneo udvide markedet fra revisorer ind i finanssektoren med deres løsninger på AML/KYC- løsningerne. Desuden vil der blive sat ekstra fokus på den internationale lancering.

Eksekveringen af den opdaterede strategi skal accelereres gennem den yderligere kapital, der skal investeres i salg, produktudvikling og driften. De nye aktier udgør 16.5% af eksisterende antal aktier, og 14,2% af det samlede antal aktier efter kapitaludvidelsen. Kapitaludvidelsen udgør omtrent 60 mio. kroner.

Læs mere her.