Re-Match kunne i starten af ugen annoncere, at de har modtaget en ISO 14001-certificering, som er verdens førende miljøstandard.

Hermed sætter Re-Match nye standarder inden for bæredygtig håndtering og behandling af udtjent kunstgræs. Det certificerede system vil blive implementeret på alle nye fabrikker. I denne forbindelse udtalte CEO, Nikolaj Magne Larsen:

Hos Re-Match er det en del af vores DNA hele tiden at prøve at forbedre vores positive miljøpåvirkning. Vores proces leverer en fuldt bæredygtig løsning til bortskaffelse af udtjent kunstgræs og giver mulighed for fuld cirkularitet af slutmaterialerne. Vores ledelsessystemer er optimeret til at understøtte dette, og efter en omfattende miljø-auditering er jeg stolt over at kunne meddele, at vi nu har ISO 14001-certificeringen til at bevise det.

I en branche hvor kunderne har sværere ved at fastslå, om en recyclers påstande om bæredygtighed og cirkularitet er reelle, er tredjepartsauditering og internationalt anerkendte certificeringer nyttig information, hvorpå man kan træffe et bæredygtigt valg ifølge selskabet.

Forud for at modtage ISO 14001-cerificeringen, havde Re-Match også ISO 9001, EUCertPlast og ETV (EU Environmental Technology Verification).