fbpx

Re-Match

Introduktion til Re-Match

Om Re-Match

Re-Match arbejder med genanvendelse af kunstgræsbaner. Kunstgræsbaner giver mulighed for at dyrke sport nærmest hvor som helst og i et ubegrænset omfang. Derfor stiger antallet af kunstgræsbaner verden over, hvilket medvirker til et miljømæssigt problem, når de efter ca. 10 år er nedslidte. Denne problemstilling har Re-Match fundet en løsning på. Løsningen sparer miljøet for store mængder af CO2 og plastikaffald svarende til millioner af plastikposer. Re-Match kan nemlig gennem sin teknologi genanvende op til 95% af materialerne fra brugte kunstgræsbaner.

Re-Match’ solide forretningsmodel gør, at selskabet har indtægter gennem hele værdikæden. Selskabet modtager nemlig penge for de nedslidte kunstgræsbaner, og sælger ligeledes slutprodukterne, som kan benyttes til nye kunstgræsbaner eller andre formål. Markedet for genanvendelse af kunstgræsbaner er både voksende og forudsigeligt. Eftersom man ved, at kunstgræsbaner ca. holder i 10 år, ved man også, at når der i 2020 blev anlagt ca. 42.000 kunstgræsbaner globalt, er der lige så mange baner i 2030, som skal bortskaffes.

Følg aktiekursen her.

Tilmeld nyhedsbrev her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Re-Match’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden januar 2022.

Re-Match: 10-års plan

Re-Match opererer indenfor genanvendelse af kunstgræsbaner. Selskabets 10-års plan indebærer en målsætning om at have 24 fabrikker.

CEO: Nikolaj Magne Larsen

Nikolaj Magne Larsen er medstifter af Re-Match, og har mere end 10 års erfaring fra international investment banking. Han har bl.a. erfaring fra ACP Capital, Nomura, Permira og Credit Suisse First Boston. Derudover har han en Master in Finance and Accounting fra CBS.