Scandion Oncology kunne i forbindelse med deres kapitalmarkedsdag d. 8. september fortælle en række spændende nyheder.

Scanidon Oncology har eksempelvis planer om at gå i fase 3 studier allerede fra 2023. Det skal være med deres lægemiddel SCO-101. Det er i forbindelse med deres studier kaldet CORIST og PANTAX.

Der er kommet positive nyheder angående deres Mode of Action for SCO-101 i CORIST fase 2 studierne. Her er det dokumenteret, at SCO-101 sørger for at det aktive middel irinotecan, kan få bedre adgang til tumoren, og dermed behandle den mere effektivt.

På baggrund af denne MoA, har Scandion Oncology valgt en mere fokuseret strategi. Her fokuserer selskabet på de behandlingsformer, som de på nuværende tidspunkt har erfaringer med, og nedprioriterer nye prækliniske studier. Ydermere vil Scandion Oncology gå efter at blive godkendt til second-line behandling af kræftpatienter.

Scandion Oncology har en tiltro til, at de på længere sigt kan hjælpe alle, som bliver behandlet med irinotecan på tværs af kræfttyper.

Scandion Oncology bekræftede også tidshorisonten for de nuværende studier. Dermed forventes det for CORIST at data fra part 2 af fase 2 kommer i q2/q3 2022. Data fra PANTAX fase 1b forventes at komme i q3/q4 2021.

Du kan se kapitalmarkedsdagen her.