Scandion Oncology meddeler i dag om positive resultater fra del 1 af CORIST fase II-undersøgelsen, som baner vejen for videreudvikling af SCO-101.

De positive resultater indebærer, at de nu har fastsat en veltolereret dosis af SCO-101 i kombination med kemoterapiregimet FOLFIRI, og at SCO-101 behandlingen i den optimerede kombination forstærker den biologiske aktivitet af FOLFRI hos patienter.

Desuden har CORIST-studiet identificeret onkogenet RAS som en prædiktiv biomarkør, som vil blive brugt til at optimere rekrutteringen af patienter til anden del af CORIST fase II studiet. De indsamlede data har i væsentlig grad reduceret udviklingsrisikoen af SCO-101, og selskabet er nu klar til at fortsætte til proof-of-concept-studiet.

Selskabets CEO, Bo Rode Hansen udtaler ifm. dagens positive resultater:

De indsamlede data i første del af CORIST-studiets fase II understøtter vores udviklingsplaner for SCO-101. De indsamlede data er nyskabende for SCO-101’s platformspotentiale, hvor målet er at modvirke kræftpatienters resistens over for den kræftmedicinske behandling. Vi ser frem til at udnytte de nye erfaringer i vores overordnede mål om at skabe værdi for patienterne, samfundet og aktionærerne, og på vores kapitalmarkedsdag til september, vil der blive kommunikeret yderligere om Scandion Oncology’s strategi og planer.