Spotlight differentierer sig en smule fra First North, når det gælder mulighederne for handel gennem banker og platforme. 

Det bedste eksempel herom er, at Spotlight aktier på nuværende tidspunkt ikke er mulige at investere i gennem Saxo. Det er dog ingen hemmelighed, at Spotlight arbejder på at inkorporere sit system hos flere banker, og er dermed også i en løbende dialog med Saxo. Nederst kan du se en liste over banker og platforme, som tillader handel med Spotlight aktier.

I dag er der 7 virksomheder noteret på Spotlight DK, efter Audientes for nyligt skiftede til Spotlight fra First North. Spotlight har udtalt, at de frem mod 2025 stræber efter at have 25 virksomheder noteret på Spotlight DK. Derfor er forventningen, hvis man altså spørger Spotlight, at Spotlight og First North bliver mere ligevægtige i fremtiden ift. fordelingen af virksomheder. Derfor bliver det også mere og mere relevant at have kendskab til Spotlight børsen som investor.

Læs også: Ny direktør for Spotlight: Store planer for fremtiden.

Liste over banker og platforme

På nedenstående tabel kan du se et overblik over banker og handelsplatforme, hvor du kan handle Spotlight aktier. Tabellen er opdateret d. 20. september 2022, og da Spotlight løbende arbejder på at tilføje flere banker og platforme, kan du finde den senest opdaterede version her.

Arbejdernes LandsbankDanske Andelskassernes bank
Danske BankDen Jyske Sparekasse
HandelsbankenHvidbjerg Bank
NordeaNordnet
SydbankDjurslands bank
Dragsholms sparekasseSkjern Bank
TotalbankenKreditbanken
Frøs SparekasseSparekassen Kronjylland
NordfynsbankFælleskassen
Sparekassen ThyLån & Spar Bank
Spar Nord BankRise Sparekasse

Kilde: Spotlight.