Shape Robotics har i dag meddelt, at de har indgået en distributionsaftale med HandyAV i UK.

Målet for aftalen er at nå en omsætning på minimum 500.000 EUR i 2023, hvilket svarer til omkring 3,7 mio. danske kroner. Den første leverance af Fable robotter har en samlet værdi på 1,5 mio. kroner, og leveres i marts måned.

HandyAV er såkaldt Samsung Platinum Channel Partner i udvalgte lande, og dagens aftale er dermed det første synlige resultat af partnerskabet mellem Samsung og Shape Robotics med det fælles mål om at optimere teknologien på tværs af uddannelsessteder.

Med en vækststrategi baseret på internationale og lokale partnerskaber, har Shape Robotics allerede øget sin markedsandel i Central- og Østeuropa, mens hovedmarkedet i Rumænien fortsætter som et fremstillingsvindue for Shape Robotics’ teknologi til andre lande, der stræber efter et moderne og digitaliseret uddannelsessystem.

Selskabets administrerende direktør, André Reinhard Fehrn udtaler:

Our distribution agreement with HandyAV is the first result of our recent partnership with Samsung which we formed in mid-2022. Today’s agreement further showcases our technology and potentially opens doors to EdTech markets not only in the UK but across all continents.