Shape Robotics meddeler i dag, at de har sikret en ordre med en værdi på 100.000 EUR i Grækenland, og indgået en 12 måneders distributionsaftale med Netscope Solutions.

Grækenland har ligesom mange andre Central- og Østeuropæiske lande stort fokus på at styrke brugen af teknologi på uddannelsesinstitutionerne. Med støtte fra EU’s Recovery and Resilience Fund har Grækenland allokeret mere end 230 mio. EUR svarende til ca. 1,7 mia. kroner til at etablere STEAM klasseværelser, computere med mere.

Shape Robotics har i 2023 opnået en række signifikante milepæle i forlængelse af selskabets vækststrategi i Central- og Østeuropa. Det omfatter bl.a. en historisk rammeaftale i perioden 2023-24 med en værdi på mindst 223 mio. kroner, etableringen af et datterselskab i Moldova samt lanceringen af nye produkter. Derudover arbejder Shape Robotics på at gennemføre opkøbet af polske Skriware i fjerde kvartal 2023, hvor selskabet også sigter efter at rykke op på hovedbørsen.

I sidste uge offentliggjorde Shape Robotics flere insiderhandler, hvor både CEO André Fehrn og bestyrelsesformand Jeppe Frandsen købte aktier i Shape Robotics.