Shape Robotics har i dag meddelt, at Network One Distribution har placeret en ordre på i alt ca. 3,6 mio. EUR svarende til omkring 27 mio. kroner som en del af parternes rammeaftale.

Den store ordre er planlagt til levering i september 2023, og omfatter en bred vifte af udstyr, herunder VR-briller, 3D-printere og robotter. Shape Robotics anser ordren som signifikant, idet værdien af ordren udgør mere end 5% af den forventede omsætning fra eksisterende markeder. Derfor er ordren kommunikeret som en selskabsmeddelelse.

Shape Robotics indgik i juni måned en historisk stor rammeaftale med Network One Distribution, som fra aftalens indgåelse løb 18 måneder frem, og havde en forventet minimumsværdi på 30 mio. EUR svarende til 223 mio. kroner. Dagens ordre er en del af denne rammeaftale, og vil blive afsat til en række ordre i løbet af 2023 og 2024.

Dagens ordre ændrer ikke på selskabets forventninger, som senest blev opjusteret i juni måned, hvor den store rammeaftale med Network One Distribution blev offentliggjort. Derfor forventer Shape Robotics fortsat at nå en omsætning på 145-155 mio. kroner med et positivt EBITDA før engangsomkostninger på 4-6 mio. kroner.