Scandinavian Medical Solutions gik i fredags til weekend med endnu en ordreannoncering. Denne gang meddelte selskabet, at de havde leveret en Siemens Aera 1.5 Tesla MRI-scanner til en loyal amerikansk kunde og samarbejdspartner.

Siemens Aera MRI-scanneren var Siemens’ første 70 cm flagskibsmodel. Scanneren har zero boil-off teknologi, der sikrer, at magneten ikke skal bruge helium under normal drift, hvilket minimerer helium-forbruget. Scanneren er af høj kvalitet, og den er kendt for sin brede gantryåbning og innovative teknologi, der gør den særdeles attraktiv på markedet for brug billeddiagnostisk udstyr.

Køber af systemet er en loyal samarbejdspartner af Scandinavian Medical Solutions, som gennem årene har købt en lang række systemer af Scandinavian Medical Solutions. Salget udgjorde et beløb mellem 2,0-3,5 mio. kroner, og blev derfor offentliggjort i henhold til selskabet informations- og kommunikationspolitik. Administrerende direktør, Jens Krohn udtalte ifm. ordren:

Vi dyrker i stor grad de stærke samarbejder. Vi er altid opdaterede omkring vores kunders specifikke behov, hvilket betyder at vi i langt større grad er i stand til at imødekomme deres efterspørgsel. Det er derfor også glædeligt, at vi endnu engang kan hjælpe denne specifikke samarbejdspartner med at finde det helt rigtige system.