Scandinavian Medical Solutions oplever voksende global efterspørgsel efter brugt billeddiagnostisk udstyr og høj vækst i ordretilgangen, hvilket får selskabet til at opjustere sine forventninger til regnskabsåret 21/22.

Det er anden gang i år, at Scandinavian Medical Solutions opjusterer sine forventninger. Selskabet forventer nu at nå en omsætning på 105-115 mio. kroner mod tidligere 90-95 mio. kroner. Forventningerne til EBITDA hæves samtidig til 14-16 mio. kroner fra tidligere 12-14 mio. kroner ekskl. omkostninger ifm. børsnoteringen.

Det er dermed den anden opjustering godt et år efter selskabet gik på børsen. Selskabet fastholder desuden sine langsigtede forventninger, hvilket betyder, at ledelsen derfor forventer at kunne øge omsætningen til 120-130 mio. kroner i regnskabsåret 2023/2024. For blot en måned siden offentliggjorde Scandinavian Medical Solutions opjusterede forventninger til omsætningen på baggrund af den stigende internationale efterspørgsel efter SMS’ helstøbte løsning med at opkøbe, servicere og implementere brugt billeddiagnostisk udstyr på hospitaler i hele verden.

Selskabets CEO, Jens Krohn udtaler ifm. opjusteringen:

Vi kan nu se, at vores vækststrategi er den rigtige. Forretningen vokser i alle vores markeder og hurtigere, end vi kunne have forudset ved vores børsnotering for godt et år siden. Vi har brugt nogle af de midler, vi rejste ved børsnoteringen til at udvikle en række nye initiativer, som markedet tager utrolig godt imod. Vi oplever en historisk stor efterspørgsel på vores brede palette af scannere og services, der nu også inkluderer en nøgleklar leje-baseret løsning, som muliggør akut ekstra kapacitet f.eks. til afhjælpning af ventelister”, udtaler CEO Jens Krohn, der peger på Indgående branchekendskab og grundighed som altafgørende for virksomhedens succes og i sidste ende afgørende for de mange patienter, som ønsker bedre vished om deres helbredsituation.

I hele verden ser vi nu et grundlæggende opgør med køb og smid væk-kulturen. Vi giver brugte scannere et nyt liv, så mange flere læger får langt bedre mulighed for at stille en præcis diagnose. At passere en omsætning på DKK 100 mio. er en meget stor milepæl for mig som grundlægger og CEO, og jeg vil gerne takke vores dedikerede medarbejdere, ledelse og bestyrelse og sidst, men bestemt ikke mindst, vores seje investorer.