Scandinavian Medical Solutions har i dag meddelt, at de har leveret en opgraderet Siemens MRI-scanner til en europæisk kunde.

Scandinavian Medical Solutions fortsætter således den fine stime af salg, som har været offentliggjort hen over de seneste sommermåneder. Tidligere på måneden kunne selskabet offentliggøre et salg af en brugt GE PET/CT-scanner gennem underskrift af en ny kontrakt til en flergangskunde. Tilbage i juli kunne Scandinavian Medical Solutions udsende tre investormeddelelser med salg jævnfør kommunikationspolitikken, mens selskabet også opjusterede sine forventninger i løbet af måneden.

Køber af den specifikke scanner har med købet sikret sig en effektiv scanner med opdateret software. Salget udgør et større beløb end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren er i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

Levering og risikoovergang af udstyret er sket i august 2023. Ordren ændrer ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2022/2023, hvor selskabet forventer at nå en omsætning på 160-175 mio. kroner med et EBITDA på 19,5-21,5 mio. kroner. Denne guidance er blevet opjusteret flere gange i løbet af regnskabsåret.