Speedrecruiters, hvis tegningsperiode var planlagt til at slutte i fredags, har set sig nødsaget til at udskyde sin børsnotering.

Speedrecruiters meddelte her over middag, at de udskyder sin planlagte notering på First North Growth Market Denmark. Ifølge selskabet, vælger de at udskyde noteringen grundet den nuværende meget høje usikkerhed i markedet. Denne situation vil ifølge selskabet ikke medvirke til en positiv rejse, som børsnoteret virksomhed.

Speedrecruiters administrerende direktør, Michael Lunderskov udtaler:

Det har været magtpåliggende for os, at børsrejsen for både Speedrecruiters og de nye investorer skulle have en positiv start. Børsmarkedet og særligt IPO-markedet er dog pt. så volatilt, at der er en for stor risiko for, at afsættet på børsen ikke vil være, som vi ønsker, og som derfor ej heller vil afspejle den positive vækstrejse, Speedrecruiters er på. Med de mange positive tilkendegivelser, vi har fået de seneste par uger, ser vi fortsat Nasdaq First North som en effektiv platform for at rejse vækstkapital, og vi vil følge udviklingen i børsmarkedet med henblik på muligheden for en notering på First North på et senere tidspunkt.

Der er et stort behov for vores digitale løsninger, som vi kun ser blive større i takt med bl.a. udviklingen inden for virtuel kommunikation og en ungdom, der er digitalt indfødte. Vi fortsætter derfor ufortrødent vækstrejsen med vores koncept, der ændrer måden at rekruttere medarbejdere på via en virtuel, fordomsfri og risikominimerende selektering af ansøgerne

Alle tegninger af aktier vil blive annulleret, som følge af denne udvikling.