Copyright Agent blev noteret på First North tilbage i juli 2021. Siden da har selskabet leveret flere spændende nyheder, hvor aktien i dag alligevel handles ca. 40% under tegningskursen.

I dag meddeler selskabet, at de indgår en aftale med en ny kunde. Copyright Agent skriver kontrakt med det ledende royale billed- og nyhedsbureau, Dana Press Photo.

Med aftalen tilbyder Copyright Agent deres full-service IPRaaS-løsning til at beskytte digitalt nyhedsindhold imod andre virksomheders uretmæssige brug på nettet. I henhold til aftalen vil Copyright Agent servicere Dana Press Photo på deres tyske hjemmemarked, til at starte med.

For et billed og nyhedsbureau, der investerer stort i kurateringen og kvaliteten af indhold for at tilbyde deres kunder en service i særklasse, er behovet for beskyttelse af immaterielle rettigheder indlysende. Både deres nyhedsindholds høje kvalitet og royale egenskab gør Copyright Agent’s IPRaaS løsning særligt velegnet til Dana Press Photo.

Copyright Agents kommercielle direktør, Kasper Jørgersen udtaler:

For at kunne fastholde en eksklusiv adgang til hverdagen hos royale og kendte, der under normale omstændigheder ikke er nemt tilgængelige for offentligheden, er beskyttelsen af indhold på nettet afgørende for at opretholde tillidsbaserede samarbejder (..) Uretmæssig brug af billeder udgør ikke blot et brud på ophavsretten, men kan i værste fald kompromittere relationen og tilliden som Dana Press har opbygget gennem mere end 35 år til et uvurderligt netværk af mennesker og institutioner på tværs af Europa. Vi ser frem til samarbejdet.