SPENN Technology kunne i går fortælle, at datterselskabet JengaX vil ansøge om at blive børsnoteret på Euronext NOTC på børsen i Oslo.

Dette anser SPENN Technology som en positiv udvikling for JengaX. JengaX forventer at blive børsnoteret til en værdiansættelse på 375-650 mio. NOK, og SPENN sidder på 45,89% af aktierne i JengaX forud for børsnoteringen.

SPENN blev storaktionær i JengaX, da det blev opdelt (de-merged) fra norske Blockbonds, som SPENN ejer 98,1% af. Foruden SPENN er også Sunzis med Morten Klein i spidsen storaktionær i JengaX. JengaX opkøbte i december 2021 100% af CPH Crypto for 50 mio. NOK af SPENN Technology. JengaX har fokus på at udvikle softwareløsninger med kryptovaluta ud fra KYC (Know your customer) princippet. Dette gøres blandt andet til SPENN Technology, der er en tæt og vigtig samarbejdspartner for JengaX.

JengaX har et strategisk partnerskab med handelsplatformen Kraken, der ved udgangen af 2021 havde en månedlig handelsvolumen på mere end 40. mia. USD af kryptovalutaer. Det gør, at JengaX kan udvikle løsninger, der kan bygges ovenpå det eksisterende Kraken system, og dermed løfte servicen gennem handelsplatformen.

Læs selskabsmeddelelsen fra SPENN Technology her.