SPENN Technology har underskrevet en aftale med The Ministry of ICT og Innovation i Rwanda.

Aftalen har til formål at styrke den finansielle inklusion og løfte lokalsamfundene indenfor blandt andet lærere, elever og sundhedspersonale. Aftalen er indgået med MINICT, der er en offentlig institution dedikeret til at promovere økonomisk vækst og mindske fattigdommen i landet gennem teknologisk udvikling og innovative løsninger, som den SPENN Technology har udviklet.

Denne aftale er en stor milepæl, når det kommer til SPENNs tilstedeværelse i Rwanda. Aftalen er derudover af stor økonomisk betydning for selskabet som helhed. Når aftalen er fuldt implementeret, kan det potentielt bidrage til en markant vækst, og medføre et positivt resultat på bundlinjen på koncernniveau. Dermed kommer aftalen til at stå som et vigtigt vendepunkt i SPENN Technology’s udvikling som et børsnoteret selskab.

Jens Glaso, CEO i SPENN udtaler:

Vi er glade for at samarbejde med MINICT for at fremme finansiel inklusion og styrke samfundet i Rwanda. Denne aftale sætter scenen for meningsfulde samarbejder, der vil skabe positiv økonomisk effekt og drive innovationen frem i landet.

Minister for IKT og Innovation Paula Ingabire udtaler:

Dette partnerskab afspejler vores dedikation til at anvende teknologi og innovation til at øge økonomisk vækst og reducere fattigdom i Rwanda. Sammen med SPENN vil vi arbejde mod at nå vores mission og forbedre økonomiske muligheder for alle rwandere.

Se komplet (engelsk) officiel meddelelse her.