SPENN Technology har i dag meddelt, at det nigerianske joint venture, NASENI SPENN, har påbegyndt testningen af lønudbetalinger for NASENI, der skal verificere betalings-flowet og give værdifuld indsigt og feedback fra brugerne af mobilappen.

Når testningen er fuldført, er planen at integrere det komplet med lønudbetalinger fra NASENI til ansatte. Dette forventes at mindske udgifterne for transaktionerne i NASENI markant. I stor nok skala, kan dette blive en signifikant indtægtskilde for SPENN Technology samt den nigerianske regering, der ejer henholdsvis 70% og 30%.

NASENI er en forkortelse for “Nigerian National Agency for Science and Engineering Infrastructure”, hvor formålet med NASENI SPENN på sigt er, at kunne håndtere alle offentlige udbetalinger indenfor løn, pension, sociale ydelser mm. for regeringen gennem SPENNs app.

SPENN kunne i starten af måneden fortælle, at handlen på markedspladsen OTCQX med selskabets OTC-aktier var begyndt. OTCQX-børsen har de højeste standarder for OTC-aktier, hvorfor det er en stor anerkendelse af SPENN som forretningscase at være rykket op på denne.