Trophy Games har i dag annonceret udgivelsesdatoer på selskabets Warhammer-spil.

Allerede i morgen, d. 27. januar vil spillet blive udgivet i udvalgte lande, hvorefter den fulde globale lancering forventeligt vil ske d. 4. februar. Danmark er et af de lande, hvor spillet vil blive udgivet i morgen. Selskabets CEO, Søren Gleie kommenterer i denne forbindelse:

Vi er enormt spændte over at udgive den fulde version af Soul Arena på Google Play og i Apple’s App Store til spillere fra Danmark, Rusland, Italien, Filippinerne, Malaysia og Ukraine i morgen, den 27. januar. Udgivelse i flere lande vil følge i dagene efter og spillet forventes at være fuldt udgivet til hele verden inden torsdag den 4. februar.

Soul Arena er vores største spiludgivelse til dato i form af både kvalitet og den potentielle målgruppe spillet kan appelere til. Knap 150.000 spillere har allerede for-registereret sig til at spille med, og så snart spillet er udgivet i deres land, vil app’en blive automatisk downloaded og installeret på deres telefon eller tablet.

Når spillet er lanceret vil vi måle på alle de forskellige datapunkter, og derefter opskalere markedsføringen af spillet. Vi er stærkt overbeviste om at vi har et solidt produkt og vi glæder os enormt meget til at se hvordan det hele udspiller sig.