Trophy Games har i dag offentliggjort en kvartalsopdatering på tredje kvartal, hvor selskabet realiserede en omsætningsvækst på 24% YoY samt en EBITDA-vækst på 191% i samme periode.

Således realiserede Trophy Games en omsætning på 12,1 mio. kroner i tredje kvartal med et EBITDA på 2,0 mio. kroner. Det bringer den samlede omsætning for årets første tre kvartaler op på 38,1 mio. kroner med et positivt EBITDA på 5,1 mio. kroner.

Trophy Games nåede i tredje kvartal en EBITDA-margin på 15,6% mod en etcifret margin i 2021. Det afspejler dermed selskabets øgede fokus på bundlinjen overfor toplinjevækst. Som en del af Trophy Games’ strategi har Airline Manager 4 fået et søsterspil i porteføljen i form af opkøbet af Piu-Piu LT i Litauen, hvor Trophy Games har købt 80% af aktierne. Spillet ved navn Sky Haven er fortsat i et tidligt stadie.

Derudover venter en spændende udgivelse i december, hvor Trophy Games forventer at udgive Shipping Manager. I løbet af tredje kvartal har selskabet ligeledes fortsat arbejdet med selskabets første spil som publisher, nemlig The Ranchers. Her har spillet haft en stærk Kickstarter-kampagne, der har sikret 245t EUR til at understøtte udviklingen og skabt mere synlighed for de kommende brugere.

Gennem årets første ni måneder har Trophy Games haft 5 mio. downloads, 469.327 transaktioner og 119.714 unikke betalende brugere. Den største vækst har været i unikke betalende brugere, som sammenlignet med samme periode sidste år er vokset med 83%. Antal downloads og transaktioner er steget hhv. 41% og 51%.