Trophy Games har her til morgen offentliggjort en ny business update, hvor det fremgår, at selskabet har realiseret en omsætning på 13,5 mio. kroner i først kvartal samt et EBITDA på 1,4 mio. kroner.

Airline Manager har overgået selskabets forventninger i 2022, og er Trophy Games’ største spil målt på omsætning og antal daglige brugere. I første kvartal omsatte Airline Manager for 7 mio. kroner, og er derfor godt på vej til at overstige målsætningen om en samlet omsætning på over 20 mio. kroner for hele året. I serien af transport managerspil går det som planlagt, hvor Shipping Manager forventes at blive lanceret i fjerde kvartal i år, og Truck- og Train Manager forventes at blive lanceret i 2023.

Derudover oplyser Trophy Games, at deres Warhammer spil har vist sig at være et spil af høj kvalitet, men tager længere tid end forventet at skalere. Markedsføringen og skaleringen vil nu starte i tredje kvartal, hvilket inkluderer e-sports turneringer sammen med streamers. Spillet forventes fortsat at nå de langsigtede forventninger.

Trophy Games oplyser desuden, at de fremadrettet vil offentliggøre kvartalsrapporter for at øge transparentheden. Den første kvartalsrapport forventes at blive offentliggjort d. 9. november for tredje kvartal. Selskabet vil offentliggøre regnskab for første halvår d. 17. august.