Trophy Games meddeler i dag, at de har købt aktiverne fra den konkursramte finske spiludvikler, Bon Games, hvilket styrker Trophy Games’ position i transportgenren.

Bon Games har udviklet spillet Transit King Tycoon, og har opnået mere end 5 mio. downloads på Android, og genererer i dag en månedlig omsætning på 20 tusinde EUR svarende til ca. 150 tusinde kroner i måneden. Transit King Tycoon er et transportspil, hvor man kontrollerer lastbiler og skibe for at transportere gods, og vil komplementere Trophy Games’ eksisterende transportserie.

Opkøbet er en del af Trophy Games’ strategi, og er sket til en kontant pris på 180 tusinde EUR, svarende til en multiple på ca. 0,75 målt på den årlige omsætning. Det er desuden selskabets andet opkøb fra konkursramte selskaber i år, og Trophy Games finder prissætningen af dette opkøb meget attraktiv. Tidligere i år opkøbte Trophy Games mobilspillene Idle Necromancer og ZR fra Goathamster for 1 mio. kroner.

Gennem disse strategiske opkøb og den løbende spiludvikling etablerer Trophy Games sig som en fremtrædende spiller i transportspilsektoren, styrker sin markedsposition og driver en profitabel vækst.