Trophy Games har i dag præsenteret nyt om selskabets transportserie, som de i næste uge vil fortælle mere om til selskabets Investor Day.

Først og fremmest har Shipping Manager nået en ny milepæl ved at blive det næststørste spil i hele Trophy Games’ spilportefølje med en månedlig omsætning, der forventes at overstige 700 tusinde kroner i maj måned.

Derudover oplever det næste spil i serien, Train Manager, allerede meget opmærksomhed fra spillere. For nyligt har Trophy Games åbnet for pre-registration på Google Play, hvor de allerede har fået mere end 250 tusinde pre-registrations. Trophy Games er overbeviste omkring, at Train Manager vil appellere til en bred vifte af spillere, når det inden længe vil blive lanceret.

Den positive udvikling for Shipping Manager og lovende interesse for Train Manager demonstrerer potentialet i selskabets transportserie og deres evne til at tiltrække og fastholde en stor spillerbase. Til selskabets Investor Day på mandag den 22. maj vil selskabet bl.a. fortælle om deres ambitioner om at løfte transportserien til at indbringe en årlig omsætning på mere end 100 mio. kroner i fremtiden. Arrangementet starter mandag klokken 17.00, hvor der desuden vil være mulighed for at møde bestyrelsesformand, Jan Lehrmann samt den daglige ledelse.