Det er blevet weekend, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på de danske vækstbørser, hvor DanCann Pharma slutter i toppen med en stigning på hele 159%.

Det har generelt været en god uge for de mindre danske aktier, som beskæftiger sig med cannabis, hvor også STENOCARE og CS MEDICA har oplevet pæne stigninger på hhv. 31% og 13%. STENOCARE har offentliggjort årsrapport for 2023 og desuden meddelt, at et nyt produkt er klar til at blive lanceret på det australske marked. STENOCARE-aktien er oppe med mere end 100% i år.

Donkey Republic har oplevet en kursstigning på 6% i ugens løb. Selskabet har offentliggjort årsrapport for 2023, hvor selskabet løftede omsætningen med 70% og leverede sit første positive EBITDA for et fuldt regnskabsår. I 2024 forventer selskabet at fortsætte sin solide vækstrejse med en forbedret profitabilitet. Nexcom har også offentliggjort årsrapport, hvor de løftede omsætningen til 11,5 mio. kroner svarende til en vækst på 45%, mens selskabet også oplevede markante forbedringer på driftsresultatet. Aktien er steget 5% gennem ugen.

FOM Technologies er steget 5% gennem ugen, efter selskabet har offentliggjort guidance for 2024 og meddelt, at selskabets stifter og medlem af topledelsen, Martin Kiener relokerer til USA senere på året, med det formål at stå i spidsen for selskabets opbygning af det amerikanske marked. Odico er steget 4%, men handlen med aktien er suspenderet, da selskabet fredag indgav egen konkursbegæring til skifteretten i Odense. Hove oplevede også en stigning på 4%, efter selskabet onsdag meddelte, at de havde modtaget 8 ordrer til en samlet værdi af mere end 6,5 mio. kroner gennem den seneste uge.

Q-Interline, BactiQuant, Impero, Alefarm Brewing og Erria har ligeledes offentliggjort årsrapport, og slutter alle ugen i rødt. Audientes og Curasight slutter med de største fald på hhv. 41% og 18%, hvor sidstnævnte mandag måtte meddele, at man ikke gennemfører den udmeldte emission, hvor målet var at hente 51,2 mio. kroner.