Det er blevet weekend, og vi kan igen se tilbage på ugens udvikling på de danske vækstbørser, hvor CS MEDICA slutter i toppen med en stigning på 40%.

I toppen har CS MEDICA selskab af Seluxit, DecideAct, ViroGates, Hypefactors og Conferize, der alle har oplevet en tocifret procentstigning gennem ugen. Seluxit meddelte tirsdag, at selskabet ligesom i 2023 i år har fået støtte fra European Innovation Council til at udstille på Mobile World Congress i Barcelona. DecideAct har i ugens løb lanceret en dedikeret software til strategieksekvering henvendt investeringsselskaber og deres porteføljeselskaber.

Cessatech har også haft en god uge med en stigning på 8%. Fredag startede udnyttelsesperioden for selskabets TO2 warrants. BactiQuant har oplevet en stigning på 5%, efter selskabet har udført de første operationelle test af deres on-line teknologi hos selskabets første store pharmakunde, og ligeledes har annonceret en udskiftning på CFO-posten.

Movinn har oplevet en stigning på 3% gennem ugen, efter selskabet har annonceret en blød lancering i deres fjerde svenske marked i byen Västerås. EgnsINVEST Ejd. Tyskland har offentliggjort foreløbige nøgletal for fjerde kvartal 2023, og slutter ugen med en stigning på 2%. Scandinavian Medical Solutions er steget 1%, og har offentligt den anden millionordre i 2024, hvor selskabet har leveret en GE PET/CT-scanner.

I ugens bund slutter Audientes med et fald på 15%. Audientes annoncerede fredag, at de er i gang med et strategisk initiativ i form af et nyt forretningsområde inden for softwareplatformslicensering til OEM’er og brands, der sigter mod at diversificere forretningen. SameSystem og NORD.investments slutter også i den røde ende, og nærmer sig begge sin afnotering. SameSystem har sidste handelsdag på First North den 18. januar 2024, hvor det for NORD.investments er den 7. februar 2024. NORD.investments gik på weekend med en markedsværdi på knap 25 mio. kroner, og havde til sammenligning ved udgangen af første halvår 2023 en kontantbeholdning på 31,8 mio. kroner.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Odico har modtaget en ordre på ca. 3 mio. kroner fra kunde i energisegmentet, Hove har modtaget to ordrer til en samlet værdi på mere end 1,5 mio. kroner og Dataproces har indgået en kontrakt med en jysk kommune på selskabets SaaS-løsning MARS.