Den seneste uge på de danske vækstbørser har igen været med Seluxit i fokus, som nu er oppe med næsten 300% i år.

Seluxit offentliggjorde i starten af denne uge halvårsrapport for det skæve regnskabsår 2023/24. Seluxit realiserede i første halvår en omsætning på 1,9 mio. kroner, hvilket var en tilbagegang fra 2,1 mio. kroner i samme periode sidste år. Seluxit oplevede omvendt en lille fremgang målt på EBITDA, hvor selskabet realiserede et resultat på -1,9 mio. kroner mod -2,3 mio. kroner i samme periode sidste år.

Relesys, Scape Technologies og Mdundo oplevede ligeledes tocifrede procentstigninger gennem ugen, dog umiddelbart uden selskabsnyt. Scandinavian Medical Solutions er steget 8% i ugens løb, efter selskabet både onsdag, torsdag og fredag offentliggjorde ordrer. Alle ordrer havde en værdi på 2-3,5 mio. kroner, hvorfor selskabet alene gennem den seneste uge har offentliggjort ordrer for i alt 6-10,5 mio. kroner.

BactiQuant har oplevet en kursstigning på 7%, efter selskabet både har offentliggjort trading statement for fjerde kvartal 2023 samt modtaget den første ordre på online udstyr til det store franske modehus Hermès efter et veloverstået pilotprojekt. NORD.investments har oplevet en kursstigning på 6%, og investorerne skal her være opmærksomme på, at aktien har sidste handelsdag på First North i næste uge den 7. februar 2024.

I ugens bund finder vi Audientes med et fald på 24%. Audientes meddelte fredag, at selskabets CFO Troels Torp er stoppet i sin rolle som CFO, og fremover i stedet vil støtte selskabet på deltid som konsulent.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Freetrailer har indgået en flerårig rammeaftale med POWER Norge, Hove har modtaget to større ordrer til en samlet værdi af mere end 2 mio. kroner, LED iBond har vundet en ordre på 0,7 mio. kroner og Dataproces har indgået kontrakt med en sjællandsk kommune på selskabets SaaS-løsning MARS.