Scandinavian Medical Solutions meddeler i dag, at de har leveret en ordre til en amerikansk kunde, som i den nærmeste fremtid står overfor en række planlagte serviceringer af systemer.

Dette er regnskabsårets første offentliggjorte investornyhed for forretningsområdet After Sales & Parts. Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet DKK 2-3,5 mio. kroner.

Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde så sent som i går endnu et salg til USA, hvorfor Scandinavian Medical Solutions allerede har offentliggjort to store ordrer i februar. I januar offentliggjorde selskabet fire ordrer, der havde en samlet værdi på 9,5-15,5 mio. kroner. Efter de to ordrer i februar har Scandinavian Medical Solutions nu offentliggjort ordrer for i alt 13,5-22,5 mio. kroner i det nye kalenderår, mens der er offentliggjort ordrer for i alt 31,5-46,5 mio. kroner for hele regnskabsåret, der startede i oktober 2023.

Dagens ordre ændrer ikke på guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2023/2024, hvorfor Scandinavian Medical Solutions forventer at nå en omsætning på 210-230 mio. kroner med et EBITDA på 20-23 mio. kroner.