WindowMaster har i dag præsenteret halvårsrapport for første halvår af 2023, hvor de fastholder forventningerne og melder om en stærk udvikling i maj og juni efter en stille start på året.

I årets første halvår har WindowMaster realiseret en omsætning på 114,8 mio. kroner og modtaget ordrer for 128,2 mio. kroner. I samme periode sidste år realiserede WindowMaster en omsætning på 117,8 mio. kroner samt en ordreindgang på 140,6 mio. kroner. Målt på EBITDA har WindowMaster leveret et resultat på 1,3 mio. kroner mod 6,4 mio. kroner i samme periode sidste år.

For helåret fastholder WindowMaster de forventninger, som de justerede tilbage i maj måned. Således forventer WindowMaster at nå en omsætning på 240-250 mio. kroner med et EBITDA på 14-19 mio. kroner. Som selskabet allerede tidligere har kommunikeret, var den lave omsætning og ordreindgang i årets første fire måneder primært relateret til en stor OEM kunde, som var i indeks 68 sammenlignet med et år siden.

Generelt oplever WindowMaster en høj markedsaktivitet med øgede investeringer i naturlige ventilationsløsninger. Efterspørgslen er bl.a. drevet af investeringer i energioptimerende løsning og regulering i både EU og US. I juni kunne WindowMaster bl.a. annoncere et af selskabets største projekter nogensinde omhandlende Space House i London.

I dagens regnskab kommenterer selskabet ligeledes, at deres pipeline fortsat ser god ud, og fortsætter med at vokse, hvilket inkluderer flere potentielle store og interessante projekter, som stemmer overens med selskabets Accelerate Core Strategy. Efter periodens udløb har WindowMaster desuden udbygget sit netværk i Asien, hvor de har etableret et nyt partnerskab med et selskab i Hong Kong, som er ekspert indenfor vinduer og døre.

I dag den 17. august 2023 klokken 13.00 vil selskabets CEO, Erik Boyter, og CFO, Steen Overgaard Sørensen præsentere halvårsrapporten, ligesom aktionærerne har mulighed for at stille spørgsmål. Eventet bliver afholdt gennem HC Andersen Capital, og du kan tilmelde dig her.