Wirtek har evalueret Accelerate25 vækststrategien fra 2021, og offentliggør i dag en revideret Accelerate25XL strategi med opjusterede finansielle mål.

Det nye omsætningsmål for 2025 opjusteres dermed til 130 mio. kroner fra tidligere 100 mio. kroner. EBITDA forventes at nå 18 mio. kroner mod tidligere over 10 mio. kroner, og resultatet før skat ventes at nå 15 mio. kroner mod tidligere 10 mio. kroner.

Wirtek leverede stærke økonomiske resultater i 2021, med en omsætningsvækst på 64% og en vækst i EBITDA på 94%. Efter en opjustering af forventningerne til 2022 den 3. marts 2022 forventer Wirtek i 2022 en omsætningsvækst på minimum 41% og en EBITDA-vækst på minimum 39%.

Derudover har bestyrelsen tilføjet et nyt operationelt mål. Baseret på den profitable vækst de senere år samt den forventede stærke vækst de kommende år har bestyrelsen besluttet, at Wirtek vil forberede en notering på hovedbørsen Nasdaq Copenhagen. For at bane vejen har Wirtek ansat en erfaren CFO og styrer efter at implementere IFRS i løbet af 2022.

For at accelerere væksten vil Wirtek forfølge opkøb af andre virksomheder i branchen. Wirtek vil med stor omhu udvælge opkøbsemner og sikre en stærk kulturmæssig kompatibilitet som fundament for ethvert opkøb. Opkøbsemner skal herudover også kunne tilføre en eller flere betydelige markedsmæssige fordele såsom ekspansion af markedsandele i eksisterende markeder, give adgang til nye salgskanaler og internationale kunder, tilføre et leverancecenter udenfor Rumænien samt tilføre kompetencer i teknologier og/eller services, der vurderes kritiske for den fremtidige vækst.

Læs mere her.