I starten af hvert kvartal afholder FOM Technologies et event kaldet ”Inside FOM”, hvor investorerne har mulighed for at blive opdateret på den seneste udvikling og stille spørgsmål.

Den seneste udgave af Inside FOM blev udsendt d. 5. januar, hvor selskabet opdaterede på de mest væsentlige nyheder fra fjerde kvartal 2021. I fjerde kvartal kunne FOM Technologies annoncere flere spændende nyheder, herunder at selskabet stemplede ind som underleverandør af avanceret udstyr til Power-to-X teknologien gennem Haldor Topsøe.

Derudover var Xerox Holding Corp. og det Hempel Fonden finansierede CoaST center på DTU Kemiteknik også blandt de annoncerede kunder i Q4. Det er tre forholdsvis store navne, hvor Xerox Holding Corp desuden er en del af Fortune 500, som er en liste over de 500 største amerikanske virksomheder målt på indtægter.

Et af emnerne i den seneste udgave af Inside FOM var derfor, hvordan FOM Technologies er lykkedes med at få sådanne navne på kundelisten. Her forklarede selskabets CEO, Michael Stadi, at ved tilfældet med Xerox, var salget sket gennem anbefalinger fra andre af FOM Technologies’ amerikanske kunder, der har været begejstret for udstyret.

Blandt de andre emner til Inside FOM var selskabets opjustering, tilslutningen til US-MAP og titlen som ”Rising Star” til The European Small and Mid-Cap awards 2021. Udgaven af Inside FOM kan findes her.