fbpx

RISMA Systems

Introduktion til RISMA Systems

Om RISMA Systems

RISMA Systems er en SaaS-virksomhed, som hjælper virksomheder med at håndtere områder såsom GPDR, risikostyring, ISMS, ESG, finansiel kontrol, ISO-standarder eller andre GRC-områder (Governance, risk management og compliance).

RISMA stræber efter at blive en førende GRC-platform for mellemstore og store virksomheder og organisationer. Selskabet er allerede etableret på flere geografiske markeder, og har selskaber som Topdanmark, Spar Nord, GN Store Nord, Bavarian Nordic, Gjensidige og SEB i kundeporteføljen. I selskabets virksomhedsbeskrivelse fremgår det, at RISMA har mere end 350 kunder.

Selskabet befinder sig på et marked, hvor der forventes en årlig vækst på 11,2% de kommende år frem mod 2026. Det er blandt andet drevet af det større fokus på bæredygtighed og ESG og større fokus på privatliv. RISMA forventer ifølge deres 2023-strategi at nå en årlig vækst på 50% frem mod 2023.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over RISMA Systems’ seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden november 2021.

RISMA: Ny CFO

RISMA fortsætter den stærke udvikling

RISMA har i dag annonceret selskabets nye CFO, Jacob Halberg. Jacob Halberg kommer fra en position som CFO hos Maersk Decom.

CEO: Lars Nybro Munksgaard

Lars Nybro Munksgaard har en baggrund fra virksomheder som Deloitte, Saxo Bank og AP Møller Mærsk, hvor han har opbygget en bred vifte af kompetencer og erfaring. Det gælder f.eks. områder såsom rapportering, compliance, risikostyring, rådgivning og meget mere.

I 2014 grundlagde Lars Nybro Munksgaard RISMA Systems, og kender der virksomheden som sin egen bukselomme.

IR-kontakt: investor@rismasystems.com

Lars Nybro Munksgaard