2cureX har i dag udsendt et nyhedsbrev og CEO Blog, hvor de giver en opdatering på udviklingen indenfor deres IndiTreat produkter til behandling af tyktarmskræft og bugspytkirtelkræft.

Derudover beskrives, at 2cureX igen i år vil have en markant tilstedeværelse på ESMO World Congress on Gastrointestinal cancer in Barcelona i juli. Sluttelig nævnes, at 2cureX har udvidet deres salgsteam.

De første produkter som 2cureX udviklede, var henvendt til patienter i de seneste stadier af tyktarmskræft, Disse IndiTreat produkter introduceres i øjeblikket bredt på det europæiske marked. Indenfor tyktarmskræværend er 2cureX gået i gang med udvikling af produkter til de tidligere stadier af sygdommen (IndiTreat NEO).

Indenfor det gastrointestinale område beskriver CEO Frenando Andreu, i den nye CEO Blog, 2cureX’s udvikling af et nyt IndiTreat produkt indenfor bugspytkirtelkræft. Udviklingen gennemføres sammen med deres kliniske partner, University Medical Center Hamburg-Eppendorf i Tyskland. Der er et meget stort behov for bedre behandlingsmuligheder indenfor denne mest dødelige kræftform.

I de kommende måneder kommer 2cureX til at være til stede på flere store og vigtige konferencer indenfor området, hvor de blandt andet skal præsentere til ESMO World Congress on Gastrointestinal cancer i slutningen af juni. 2cureX har desuden udvidet salgsteamet med den erfarne Lennart Bønnelykke, der både har stor salgs- og ledelsesmæssig erfaring fra industrien og tidligere i sin karriere opbyggede mere end 10 års erfaring som Laboratory Manager in Department of Pathology på et stort universitetshospital.