2cureX har i dag offentliggjort regnskab for andet kvartal af 2022. Her fremgår det, at 2cureX på nuværende tidspunkt er til stede i 16 lande, og at de ser en god chance for at nå 2022-målsætningen på 20 lande. Dette gør 2cureX til det firma, der har den største geografiske markedsdækning indenfor ”drug sensitivity testing”.

2cureX oplever desuden god opmærksom for deres IGNITE program, der har til formål at onboarde hospitaler til brugen af 2cureX’s IndiTreat tests. Derfor ser 2cureX også gode muligheder for at opnå 2022 målene på dette punkt med tilstedeværelse på 30 hospitaler ved årets afslutning.

Økonomisk er 2cureX fortsat i transitionen fra et forsknings- og udviklingsselskab til et kommercielt selskab med produkter på markedet. 2cureX’s hovedfokus i dette kvartal har været at styrke organisationens kommercielle og regulatoriske kompetencer samt udbrede kendskabet til deres forskellige IndiTreat tests. Selskabet har fortsat en stærk kontantbeholdning på 55,6 mio. SEK, hvilket støtter og sikrer de nuværende aktiviteter og vækstplaner.

Ifm. regnskabet udtaler CEO, Fernando Andreu:

Our second quarter welcomed two important additions to our team of professionals, Director of Quality Assurance and Regulatory Affairs, Manuel Fernández and Medical Director, Raphael Gruber. Both are crucial capacities in our path forward, and we are proud as a company to have attracted this unique talent.