2cureX har her til morgen meddelt, at de har indgået en distributionsaftale i Spanien med Werfen, som er en verdensomspændende udvikler, producent og distributør af diagnostiske produkter.

I henhold til samarbejdsvilkårene vil Werfen promovere IndiTreat® for spanske onkologiske fagfolk, underskrive forsyningsaftaler med hospitaler og styre logistikken mellem hospitalerne og 2cureX i København.

Spanien er det 5. største marked indenfor diagnosticiering i Europa. Spanske onkologer og pataloger er blandt forgansmændene for at tage nye teknologier i brug. De har en stor indflydelse på det internationale marked, og derfor er det et strategisk vigtigt marked for 2cureX at komme ind på.

Aftalen træder i kraft per 1. oktober 2021, og gælder i første omgang 3 år. Der er aftalt automatisk fornyelse, hvilket betyder, at en af parterne skal give besked i god tid, hvis man ikke ønsker at forny aftalen. Aftalen omhandler desuden også Andorra.

I forbindelse med den nye aftale udtaler CEO, Fernando Andreu:

This is a change in scale for 2cureX commercial operations. Werfen is the largest specialized diagnostic solutions company in Spain and has a reputation and a reach into hospitals like no other. We are thrilled with this collaboration that will contribute significantly to the adoption of IndiTreat® in routine clinical use.