Alefarm Brewing gik på børsen med et klart sæt af værdier. Kærligheden til det gode håndværk, de gode oplevelser og det gode øl er grundstenene hos Alefarm, som er med til at sikre en værdiskabelse og kvalitet.

Alefarm tilstræber at være autentiske, personlige og relevante i mødet med deres kunder. Strategien for at gøre denne kærlighed større og nå ud til endnu flere mennesker er defineret i virksomhedsbeskrivelsen. Første skridt var at komme ind på det svenske marked, hvor Alefarm i januar kunne præsentere en aftale med Systembolaget om, at Alefarms øl kunne købes i deres butikker per 1. marts.

Foruden Systembolaget har Alefarm også præsenteret en aftale med Meny Danmark om at levere øl til alle Meny-butikker i Danmark. Herefter sigter Alefarm efter at ekspandere til det asiatiske marked, når kapaciteten tillader det. Her er særligt det kinesiske marked i søgelyset.

De globale tendenser tyder på, at mikrobryggerier vinder frem på markederne. En af årsagerne hertil kan være et højere fokus på kvalitet og storytelling i takt med, at velstanden øges. Det forventes eksempelvis at det kinesiske marked for specialøl vækster med 22.5% årligt frem mod 2025.

I selskabets vækstplan fremgår det, at der forventes en produktionskapacitet på 450.000 liter i 2023, som forventes at resultere i en omsætning på 24.8 mio. kroner. Alefarm forventer ud fra disse forudsætninger at kunne lande et overskud før skat på 3.9 mio. kroner i 2023.

Da Alefarm Brewing nedjusterede sine forventninger tilbage i oktober, blev der ikke omtalt langsigtede bekymringer. Nedjusteringen kom på baggrund af situationen relateret til covid-19, hvorfor Alefarm Brewing mest af alt så nedjusteringen som en udskydelse af omsætningen på eksportmarkeder, som fortsat var hårdt ramt af covid-19.