Endnu en uge er nu gået på hæld, og der er en uge til juleaften. Derfor er det nu blevet tid til at se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Dataproces med en stigning på 7%. Dataproces har haft en begivenhedsrig uge, hvor selskabet blandt andet har leveret halvårsregnskab for regnskabsåret 21/22. Derudover er der kommet to nye kontrakter på MARC Fleksløn, hvor en af dem er med en top-10 kommune. Samtidig har de to stiftere begge opkøbt aktier.

DanCann Pharma har også haft en god uge med en stigning på 6%. DanCann Pharma meddelte fredag, at selskabets CEO, Jeppe Krog Rasmussen har indgået en treårig lockup-aftale, som begrænser hans muligheder for at sælge, hvilket viser hans dedikation og tro på selskabet.

ViroGates, DAC, Trophy Games, Happy Helper, Wirtek og WindowMaster slutter alle med en stigning på 3% eller derover. Trophy Games har i løbet af ugen meddelt, at de gennemfører sit andet opkøb, eftersom de opkøber 100% af aktierne i Tity Titan Studio. Trophy Games har gennem opkøbet af Xombat vist, at de er gode til at implementere og eksekvere på opkøb.

Wirtek har ansat en CFO, som officielt vil starte sin stilling i starten af januar. Selskabet har ansat Aurora Pestesan, der kommer fra en international lederstilling i Deutsche Bank, og i en årrække har arbejdet i bank- og forsikringsbranchen samt i virksomheder i både Europa og USA. OrderYOYO startede desuden også ugen med at meddele, at Søren Gammelgaard er stoppet som CEO grundet arbejdsrelateret sygdom. Indtil en ny CEO er fundet, vil Jesper Johansen agere som midlertidig CEO.

I den anden ende slutter Conferize, NORD.investments og Odico alle med et fald på 20% eller derover.