Audientes indkaldte i går til en ekstraordinær generalforsamling, hvor selskabet som følge af sit nye strategiske spor omkring selskabets fremtidige kapitalisering ønsker at skifte ud i bestyrelsen.

Som kandidater til den nye bestyrelse foreslås Hiroshi Maeda (baseret i Tokyo, aktionær og medlem af Audientes advisory board gennem flere år), Jesper Rhode Andersen (baseret i Sao Paulo), Steen Thygesen og Hossein Jelveh. Kandidaterne er forslået af de to store aktionærer, grundlæggeren Hossein Jelveh (CTO i selskabet) og Steen Thygesen (CEO i selskabet), og skal sikre de fornødne internationale kompetencer til forretningsudviklingen og kapitaliseringsprocessen, i samspil med en aktiv aktionærinvolvering.

Audientes er netop gået ind i den næste fase af selskabets kapitaliseringsproces, hvor de nu har til hensigt at evaluere muligheder på både kort og længere sigt. Det kan både være partnerskaber, fusion, salg af virksomheden eller dens aktiver, eller en strategisk investering. På denne baggrund ønsker selskabet at ændre bestyrelsen, som skal godkendes på den ekstraordinære generalforsamling den 8. marts 2023.

Indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling kan findes her.