Trophy Games har i dag offentliggjort årsregnskab for 2022, hvor selskabet har løftet sin omsætning med 22% og samtidig løftet sin EBITDA med 314%.

Således realiserede Trophy Games en omsætning på 50,6 mio. kroner med et positivt EBITDA på 8,9 mio. kroner, hvorfor resultatet ender i den høje ende af selskabets seneste udmeldte guidance, hvor Trophy Games forventede at nå en omsætning på 48-51 mio. kroner med et positivt EBITDA på 7,5-9,5 mio. kroner.

Som selskabet allerede har annonceret, har Trophy Games gennem 2022 justeret sit fokus til vækst på bundlinjen fremfor toplinjen, hvilket også afspejles i årets resultat. Ved udgangen af året havde Trophy Games en kassebeholdning på 28,2 mio. kroner samt ingen gæld. Det sætter Trophy Games i en god position ift. opkøb i de kommende år.

Trophy Games beskriver ifm. regnskabet, at 2023 vil blive det mest interessante år i selskabets historie. Fokus vil primært være rettet mod skaleringen af selskabets transportserie samt lanceringen af The Ranchers, hvor Trophy Games er publisher. Trophy Games har tidligere kommenteret på potentialet for The Ranchers i et investorbrev i november, hvor der blev opsat estimeringer for spillets mulige salg baseret på antallet af wishlists på Steam.

Trophy Games fastholder sine forventninger for 2023, hvor de forventer at nå en omsætning på 56-65 mio. kroner, et EBITDA på 8-14 mio. kroner samt et EBT på 3-8 mio. kroner. Denne guidance er eksklusiv potentielle opkøb, hvor Trophy Games hele tiden kigger på oplagte købsmuligheder i branchen. I dag forholder Trophy Games sig tålmodige, idet nuværende værdiansættelser ifølge selskabet fortsat er høje. Derudover meddeler selskabet, at Tiny Titan Studios, som selskabet opkøbte for ca. 13 måneder siden ved udgangen af januar 2023, allerede har givet en ROI på 56%, og ser ud til at passere 100% i år.