Audientes offentliggjorde i går en salgsopdatering for tredje kvartal, hvor de fastholdte sine forventninger til regnskabsåret.

I tredje kvartal har Audientes omsat for over 2 mio. kroner, så omsætningen år til dato har rundet 3 mio. kroner. Antallet af kommercielle partnere har rundet 80, og antallet af salgssteder er nu over 500, hvilket skal understøtte den kommende vækst sammen med selskabets momentum i Indien og nye markeder med en forventet produktlancering i fjerde kvartal.

Audientes begyndte at sælge sit selvjusterende høreapparat, Ven, i slutningen af marts 2022, hvorfor salget ikke har været i gang hele året. Audientes fastholder sine forventninger til hele året, og forventer dermed at nå en omsætning på 9-12 mio. kroner i 2022. Selskabets nye produkt, Companion, som forventes at blive lanceret i fjerde kvartal, henvender sig særligt til USA og europæiske lande, og skal dermed diversificere selskabets geografiske salg, hvor fokus indtil videre særligt har været rettet mod Indien.

Audientes’ CEO, Steen Thygesen udtaler ifm. salgsopdateringen:

I det netop afsluttede tredje kvartal byggede Audientes videre på det momentum, der blev opnået i andet kvartal i år, som var vores første hele salgskvartal. Vi har udviklet et godt flow i vores indiske forretning på tværs af detailhandelskanaler for høresundhed i de større byområder i byer som Delhi, Mumbai, Bangalore, Hyderabad og mange flere, og vi har også udvidet vores tilstedeværelse til større byer i Indien som Pune, Coimbatore, Kolkata, Chennai, blandt andre.