Audientes meddeler i dag, at de har indgået endnu en samarbejdsaftale i Indien.

Aftalen er indgået med Aura Hearing and Speech Care Centers, som vil sælge Audientes’ selvjusterende høreapparat, Ven™ gennem sine 14 salgssteder i Mumbai og Delhi.

Aura Hearing and Speech Care Center er en de førende behandlere og leverandører af høreapparater i Indien. Efter dagens aftale, har Audientes fået udvidet distributionsnetværket til tre samarbejdspartnere med i alt 84 udsalgssteder i det sydlige, vestlige og nordlige Indien.

Samarbejdet har en stor strategisk betydning for Audientes, og selskabets CEO, Steen Thygesen udtaler:

Vi har nået en ny vigtig milepæl. Aura Hearing and Speech Care Center skal nu også forhandle vores selvjusterende høreapparat, Ven, i Indien. Aura Hearing and Speech Care Center har mere end 10 års erfaring fra høreapparatbranchen, og placeringen af deres udsalgssteder har stor strategisk betydning for Audientes og vil understøtte vores fodfæste i to hovedbyer – Mumbai i vest og Delhi i nord – med en samlet befolkning på over 27 mio. Vi er glade for at kunne byde Aura velkommen som samarbejdspartner og ser frem til et stærkt samarbejde i forbindelse med den fortsatte udrulning af Ven i Indien.

Aura Hearing and Speech Care Center er en autoriseret forhandler af flere forskellige høreapparatmærker, og kæden har fire udsalgssteder i Delhi og ti i Mumbai. Aura Hearing and Speech Care Center forventer at påbegynde salget af Ven i 4. kvartal 2021.